Rólunk

Olyan helyet keres, ahol megtalálja a tradicionális magyar süteményeket? Esetleg megkóstolna egy valódi olasz tiramisut, vagy egy francia csokis mousse-t? Akkor jó helyen jár!

Jó helyen, ha egy laza délutánt szeretne a barátokkal, ha a gyerekeknek keres egy jó programot, vagy ha éppen a nagymamát akarja meglepni a hagyományos, mégis új és modern ízekkel. A kistarcsai Illés cukrászda a minőségnek, a gazdag választéknak és a hamisítatlan családias hangulatának köszönheti országos hírnevét!

Illés Tíbornak hívnak, feleségemmel, Beával 1993-ban indítottuk el családi vállalkozásunkat. Süteményeink népszerûsége, vendégkörünk bővülése lehetővé tette, hogy folyamatosan fejlesszünk. Ma már a legmodernebb gépekkel dolgozunk, vendégeinket igazán tetszetős környezetben szolgáljuk ki. Sok minden változott a kezdetektől!

Azonban van, amihez ragaszkodunk, van, aminek állandónak kell lennie!

Mi hiszünk a minőség erejében, abban, hogy a gondosság és a szeretet, amivel süteményeink készülnek, felejthetetlen ízeket varázsolnak. Nálunk nem kell aggódni az "e"-k miatt! Mi minden süteményt, fagylaltot és pékárút helyben készítünk, természetes és friss alapanyagokból.

Hogy miért rendelnek tőlünk tortákat az ország távolabbi városaiból is? Menyasszonyi- és figuratortákat nagy választékban, egyéni megrendelés alapján is készítünk! Legyen az születésnap, névnap, keresztelő, nálunk minden lehetséges és megvalósítható. Honlapunkon megnézheti termékeink nagy részét, meg is rendelheti azokat.

Mi mégis azt mondjuk, hogy ha megteheti, jöjjön el és ismerje meg az Illés cukrászda ízvilágát. Egy illatos kávé, tea mellé elfogyasztott tortaszelet, vagy az omlós Nagymama lekvárosa mindent elmond rólunk.

Érezni fogja, hogy jó helyen jár!!!