Emlékezetes Gyereknap!

Köszönet minden vendégünknek és a közreműködőknek!

Idén is emlékezetesre sikerült gyermeknapi programmal ajándékoztuk meg vendégeinket. Igazán szerencsénk volt az időjárással is! Esőisten a kegyeibe fogadott minket, éppen elkerülték a záporok a cukrászda környékét, így nagyon sok család töltötte velünk a vasárnapot, kicsik és nagyobbak nevetésétől volt hangos a cukrászda  valamint a program helyszínéül szolgáló lezárt utca!

A délelőtti programok a sport jegyében zajlottak. Hagyományteremtő szándékkal tartottuk meg a Cuki Tibi Futóünnepet bemelegítő zumbával! Minden induló éremmel gazdagodott, a győztesek pedig finom tortákkal térhettek haza!
A „Mignon” futamot követte a Kisiskolás futam, majd következett a „Nem piskóta!” családi futam!
Közeben, majd egész nap nagy volt a nyüzsgés REcycling – „újrahasznosító” kézműves foglalkozás asztalainál, a tudományos-felfedezős játszóházban. Ismét sikert aratott kreatív játszóház a Kölyökpark Játszó- és Fejlesztőközpont eszközeivel.

Voltak vetélkedők, tortaevő és szörp ivó verseny és arcfestés. A látványos tűzoltóautó a tüzes feladatokkal, a légvár és Dudó bohóc családi és gyermekműsora pedig már állandó és nagyon szeretett elemei rendezvényünknek..

Az ízletes falatokról a Szablya étterem gondoskodott.

Kitettek magukért a cukrászda dolgozói és a rendező csapat is. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a csodálatos nap!

De köszönet jár településünk vezetőinek is! Szeretnénk köszönetet mondani Kistarcsa önkormányzatának is, mivel a cukrászda előtti utca lezárásával  nagyobb területen élvezhették vendégeink a programokat. Sőt, lehetővé tették hosszabb kistarcsai útszakaszok ideiglenes lezárásával a Futóünnep biztonságos megrendezését is! Bízunk abban, hogy az utcák lezárásával nem okoztunk nagy kellemetlenséget Kistarcsa lakóinak. Megígérhetjük, hogy mostantól mi csak évente egyszer fogjuk megrendezni a nagy sikert aratott gyerek és családi futást!

Nekünk, a cukrászda névadóinak, az Illés családnak emlékezetes marad az idei gyermeknapi kavalkád is! A magunk és a dolgozóink nevében szeretnénk megköszönni, hogy együtt ünnepelve élvezhettük a gyermekeink boldogságát!

Köszönjük!

Illés Tibor (CukiTibi), Bea, és az Illés család minden tagja